novi banner gore

Podržite nas!

unnamed

Imamo 102 gostiju i nema članova online

Home

Podržite nas!

Trebamo Vašu pomoć – podržite nas!

Prudencija.hr je neprofitni portal koji se financira isključivo donacijama i dobrovoljnim prilozima čitatelja. Pokrenut je zahvaljujući entuzijazmu nekolicine katoličkih intelektualaca s ciljem okupljanja umjetnika, pisaca i angažiranih vjernika laika u zajedničku kulturnu mrežu.

Ukoliko smatrate ovaj portal vrijednim u promicanju evangelizacije kulture svoj prilog možete uplatiti na kunski račun neprofitne udruge Prudencija iz Splita, koja je osnivač portala i koja brine o njegovu financiranju.

Svoju potporu možete uplatiti na žiro račun:

Udruga ''Prudencija''- Split
IBAN: HR7424840081105501130 (RBA)

Vaš prilog bit će upotrijebljen za pokrivanje tekućih troškova, obogaćivanje sadržaja portala i aktivnosti udruge koje možete pratiti na portalu.

Osim donacijama ovaj portal možete podržati i na druge načine:

Suradnja

Portal ovisi o mreži suradnika. Ukoliko prevodite, pišete eseje, ili želite upozoriti na neke važne probleme vezane uz kulturnu problematiku, javite se na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje

Ako ste poduzetnik ili obrtnik i želite potpomoći ovaj portal istovremeno upoznajući naše čitatelje s vašim proizvodima i uslugama javite nam se radi dogovora o oglašavanju.

Molitva

I na koncu ali ne manje važno, naš rad možete pomoći na jedan vrlo moćan način, a to je molitva.

U prvom redu, molitva za mudrost i jedinstvo kršćana.

Dragi prijatelji, ovisimo o Vama i računamo na Vas!

Sa zahvalnošću:

Uredništvo portala Prudencija.hr