''Stoga budni budite i u svako doba molite da uzmognete umaći svemu tomu što se ima zbiti i stati pred Sina Čovječjega."  Lk 21,35

Obavijest o održavanju VII. Međunarodnog studija hagioterapije

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU VII. MEĐUNARODNOG STUDIJA HAGIOTERAPIJE I ANTROPOLOŠKE MEDICINE
Obavještavamo Vas da će se od 29. lipnja do 04. srpnja 2015. godine u Zagrebu, u Međubiskupijskom sjemeništu, Zagreb, Voćarska 106 u organizaciji Matične vrhovne uprave , Zajednice Molitva i Riječ, održati VII. Međunarodni studij hagioterapije i antropološke medicine koji će voditi uz djelatnike hagioterapije prof. dr. Tomislav Ivančić sa suradnicima.
Na Studij se pozivaju svi koji su sudjelovali na I., II., III. IV. i V. i VI. studiju hagioterapije, i svi oni koji su zainteresirani za zauzetost u hagioterapiji, pa ovim VII. studijem započinju osposobljavanje u hagioterapiji.
Studij će se simultano prevoditi na njemački, engleski i talijanski jezik.

PRIJAVA
A) Uvjeti za sudjelovanje na studiju su slijedeći:

  1. Da      je osoba psihofizički sposobna za rad u hagioterapiji i novoj      evangelizaciji;
  2. Ima      najmanje završenu srednju školu (SSS);
  3. Motivirana      za rad s hagiopacijentima;
  4. Ima      uvjeren i uvjerljiv moralan život.
  5. Spremna      nakon izobrazbe i formacije u hagioterapiji raditi kao hagioasistent

B) Uz prijavu treba priložiti:

  1. Potvrdu      o školskoj spremi (kopija svjedodžbe)
  2. Kratki      životopis - prema gore navedenim uvjetima, nadalje, navesti razlog zašto      želite studirati hagioterapiju.

Gore navedenu dokumentaciju uz prijavu ne trebaju priložiti: svećenici, redovnici i redovnice, te oni koji su tu dokumentaciju predali kod prijave za neki od prethodnih studija hagioterapije.
Molimo Vas obavezno popunite Prijavnicu na tiskanici koja se nalazi na našoj web stranici www.zmr.hr (prijava)
Ukoliko ne dostavite original tiskanicu nećemo moći prihvatiti Vašu prijavu. Sudionici koji se prijavljuju prvi puta, dokumentaciju mogu poslati e-mailom: uprava@zmr.hr Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili poštom na adresu: Zajednica Molitva i Riječ, Kaptol 13, 10000 Zagreb.
Oni koji ne mogu ispuniti Prijavnicu putem interneta mogu je dostaviti poštom
Za troškove organizacije Studija kotizacija iznosi 500,00 kuna ( za sudionike koji će studij pratiti na hrvatskom jeziku) a 170, - EUR-a za polaznike iz EU i drugih kontinenata.
Kotizaciju možete uplatiti na IBAN HR7423400091110057682, BIC SWIFT CODE PBZGHR2X .Molimo Vas da prilikom uplate OBAVEZNO navedete: Ime i prezime,Kotizacija za VII. STUDIJ-2015. a potvrdu o uplati potrebno je donijeti na dan prijave na studij.
Za sve potrebne informacije možete se obratiti na tel.: 00385 1 4817 505,
od ponedjeljka do petka u tjednu od 10:00 do 15:00 sati
ili na navedenu e-mail adresu Uprave ZMR.
Rok za prijavu je do 25. lipnja 2015. godine.
Bit ćemo Vam zahvalni ako ovu obavijest proslijedite svima koji su zainteresirani za VII. Međunarodni studij hagioterapije.
SMJEŠTAJ
Svaki sudionik studija smještaj si mora osigurati osobno u svom aranžmanu. Kako bi Vam pomogli u tome dajemo Vam pregled hotela i hostela s kontaktima i adresama koji se nalaze u užem centru grada i najbliži su mjestu održavanja studija.
Hoteli i hosteli
U Međubiskupijskom sjemeništu (mjestu održavanja studija) sudionici će imati mogućnost ponude za ručak i večeru po vrlo pristupačnim cijenama i mogućnost smještaja. (ograničen broj kapaciteta).
Prijava za smještaj
Prijava za ručak